Over IFAA

IFAA is het administratieve, fiscale en financiële verlengstuk van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

IFAA neemt u zorg uit handen met bedrijfs- en salarisadministratie, belastingadvies en accountancy. Wij leveren digitaal maatwerk en maken uw financiele situatie transparant. Zodat u tijd over heeft om te doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Door elkaar onderling te vertrouwen en het voortdurend leveren van kwaliteit, kan er een relatie van vertrouwen ontstaan met de opdrachtgever. Tezamen met het verzorgen van maatwerk vormt dit de kern van hetgeen IFAA nastreeft. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan daarom binnen onze organisatie centraal.

IFAA koppelt kennis en ervaring aan geestdrift en inzet, van binnen en buiten de eigen muren. Daarbij volgen de medewerkers doorlopend opleidingen en trainingen om aan de gewenste persoonlijke groei en vaktechnische kennis te kunnen voldoen. Als organisatie denkt en werkt IFAA graag vooruit. Het bouwen aan gedegen relaties met opdrachtgevers staat immers in directe verbinding met het bouwen aan de eigen onderneming.

Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit midden- en kleinbedrijf hebben wij een zeer uiteenlopend cliëntenpakket: van starters tot doorgewinterde ondernemers; van kleine zelfstandigen tot gerenommeerde middelgrote organisaties.

IFAA in Ondernemerszaken

Kantoor IFAA Accountant en belastingadviseurs

Kantoor Amsterdam

Kantoor Almere

Neem gerust eens contact op met onze belastingadviseurs, accountants voor een vrijblijvende offerte.