Contactgegevens IFAA

 

Bezoekadres Amsterdam:

Singel 148

1015 AG Amsterdam (kaart)

 

Telefoon: 020 - 7719909
Fax: 020 - 6655797
Mail: info@ifaa.nl

 

Bezoekadres Almere:

Rentmeesterstraat 54

1315 JS Almere (kaart)

 

Telefoon: 036 - 5300220
Fax: 020 - 6655797
Mail: almere@ifaa.nl

 

Bezoekadres Aalsmeer:

Zwarteweg 88

1431 VM Aalsmeer 

 

Telefoon: 0297 - 781000
Mail: aalsmeer@ifaa.nl

 
Logo_noab       Logo_ri       Logo_nba
 

Over IFAA

IFAA is het administratieve, fiscale en financiële verlengstuk van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.


IFAA bestaat uit drie onderdelen; IFAA Bedrijfs- en salarisadministratie, IFAA Belastingadviseurs en IFAC Accountants & Adviseurs. IFAA  bestaat voornamelijk uit jonge ervaren professionals. Binnen de organisatie(s) wordt op basis van onderling vertrouwen en een sterk kwaliteitsbewustzijn met elkaar samengewerkt. Open en eerlijk, direct en duidelijk.

Door elkaar onderling te vertrouwen en het voortdurend leveren van kwaliteit, kan er een relatie van vertrouwen ontstaan met de opdrachtgever. Tezamen met het verzorgen van maatwerk vormt dit de kern van hetgeen IFAA nastreeft. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan daarom binnen onze organisatie centraal.

IFAA koppelt kennis en ervaring aan geestdrift en inzet, van binnen en buiten de eigen muren. Daarbij volgen de medewerkers doorlopend opleidingen en trainingen om aan de gewenste persoonlijke groei en vaktechnische kennis te kunnen voldoen. Als organisatie denkt en werkt IFAA graag vooruit. Het bouwen aan gedegen relaties met opdrachtgevers staat immers in directe verbinding met het bouwen aan de eigen onderneming.

Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit midden- en kleinbedrijf hebben wij een zeer uiteenlopend cliëntenpakket: van starters tot doorgewinterde ondernemers; van kleine zelfstandigen tot gerenommeerde middelgrote organisaties.

 

IFAA in ING Sectoren Internationaal

 

IFAA in Ondernemerszaken:

 

 

Kantoor IFAA Accountant en belastingadviseurs:

 

Kantoor Amsterdam IFAA       

Kantoor Amsterdam, Almere en Aalsmeer