Contactgegevens IFAA

 

Bezoekadres Amsterdam:

Singel 148

1015 AG Amsterdam (kaart)

 

Telefoon: 020 - 7719909
Fax: 020 - 6655797
Mail: info@ifaa.nl

 

Bezoekadres Almere:

Rentmeesterstraat 54

1315 JS Almere (kaart)

 

Telefoon: 036 - 5300220
Fax: 020 - 6655797
Mail: almere@ifaa.nl

 

Logo_noab       Logo_ri       Logo_nba
 

Voeren van fiscale beroeps- en bezwaarprocedures

Een goede relatie met de belastingdienst kan helpen bij een positieve afhandeling van zaken met de belastingdienst. Desalniettemin kan het voorkomen dat er een situatie ontstaat waarbij er meningsverschil is met de fiscus wat uiteindelijk leidt tot correcties van de zijde van de fiscus. Indien de fiscus correcties opgelegt waar u het niet mee eens bent, zijn er, afhankelijk van de situatie, mogelijkheden om deze beslissing aan te vechten.

 

De procedures om een dergelijke beslissing aan te vechten zijn echter zeer formeel en er zijn allerlei regels en vereisten welke gevolgd dienen te worden om met succes beslissingen van de fiscus te kunnen aanvechten. Juist vanwege deze formele regels en vereisten is het van belang dat dergelijke procedures op de juiste wijze worden gevoerd. Wij vertegenwoordigen onze cliënten in dergelijke procedures en zorgen ervoor dat aan alle formele en inhoudelijke eisen wordt voldaan.

Onze diensten op het gebied van de fiscale procesvoering omvat onder andere:

 

Verzorgen correspondentie inzake afhandeling van aangiften
Verzorgen bezwaarschriften
Onderhandelingen met belastingdienst
Verzorgen beroepschriften
Opstellen conclusies van repliek
Opstellen pleitnota’s
Vertegenwoordiging ter zitting

 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Dit kunt u doen via het contact formulier of door een mail te sturen naar info@ifaa.nl.