Contactgegevens IFAA

 

Bezoekadres Amsterdam:

Singel 148

1015 AG Amsterdam (kaart)

 

Telefoon: 020 - 7719909
Fax: 020 - 6655797
Mail: info@ifaa.nl

 

Bezoekadres Almere:

Rentmeesterstraat 54

1315 JS Almere (kaart)

 

Telefoon: 036 - 5300220
Fax: 020 - 6655797
Mail: almere@ifaa.nl

 

Logo_noab       Logo_ri       Logo_nba
 

Fiscale advisering/begeleiding bij emigratie

U kunt om verschillende redeneren met fiscale emigratie te maken krijgen. U kunt bijvoorbeeld emigreren om persoonlijke of (bedrijfs)economische redenen maar ook om fiscale redenen (verhuizen naar een land met een fiscaal gunstig klimaat). Ongeacht de reden voor de (fiscale) emigratie zijn er een aantal belangrijke zaken welke met de Nederlandse overheid/belastingdienst en met de buitenlandse overheid/belastingdienst dienen te worden geregeld.

 

De regelgeving op het gebied van fiscale emigratie is complex. Met name indien degene die emigreert een onderneming (als ib-ondernemer of middels een rechtspersoon/BV) in Nederland heeft kan de emigratie zeer complexe en vergaande gevolgen hebben. Indien de ondernemer zijn onderneming “meeneemt” naar het buitenland kan soms door juist te structuren veel belasting worden bespaard.

 

Om alle zaken op de juiste en meest gunstige wijze af te handelen begeleiden wij onze cliënten intensief bij het emigratie traject.

 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Dit kunt u doen via het contact formulier of door een mail te sturen naar info@ifaa.nl.