Contactgegevens IFAA

 

Bezoekadres Amsterdam:

Singel 148

1015 AG Amsterdam (kaart)

 

Telefoon: 020 - 7719909
Fax: 020 - 6655797
Mail: info@ifaa.nl

 

Bezoekadres Almere:

Rentmeesterstraat 54

1315 JS Almere (kaart)

 

Telefoon: 036 - 5300220
Fax: 020 - 6655797
Mail: almere@ifaa.nl

 

Logo_noab       Logo_ri       Logo_nba
 

Verzorgen aangiften inkomstenbelasting

Wij verzorgen voor een groot deel van onze cliënten (en hun partners) de aangiften inkomstenbelasting. Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting voor (vermogende) particulieren en zogenaamde ib-ondernemers.

 

Voor de ib-ondernemers is de aangifte inkomstenbelasting een belangrijke verplichting naar de belastingdienst waarbij de financiële stukken van de onderneming van het betreffende jaar aan de fiscus worden gepresenteerd. Het is belangrijk dat dit op een deugdelijke wijze gebeurt. Als ondernemer dient u namelijk in de aangifte inkomstenbelasting de balans met verplichte posten te presenteren.

 

Particulieren en ondernemers die emigreren in en/of  emigreren naar Nederland dienen een apart en uitgebreid aangiftebiljet in te dienen. Wij assisteren u hier indien gewenst ook bij.

 

Voordat wij beginnen met het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting verstrekken wij u een lijst waar alle zaken welke relevant zijn worden opgevraagd. Op basis van de aangeleverde informatie stellen wij vervolgens de aangifte inkomstenbelasting op. Bij het opstellen van de aangifte beoordelen wij alle relevante stukken en stellen wij de aangifte op een fiscaal zo gunstig mogelijke wijze op.

 

Nadat de aangifte door de fiscus is verwerkt controleren wij of de fiscus de gegevens juist heeft verwerkt en een correcte aanslag heeft opgelegd.

 

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs. Dit kunt u doen via het contact formulier of door een mail te sturen naar info@ifaa.nl.